Beneficii

sCert

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Care sunt beneficiile Smart Certificate?

Beneficiile Certificării
Recunoaștere națională
Avantaj competitiv achiziții publice
Acces la beneficiari și piețe noi
Accelerați inovația

Vă ajutăm
Să aveți un avantaj competitiv unic
Să vă dezvoltați expertiza
Să arătați încredere consumatorilor
Să fiți etic, transparent și integru

Achiziții publice
Avantaj competitiv unic. Fie că ne referim la achiziții simple sau proceduri de licitație, sCert poate crea unicitatea ofertei dvs.

Valorile noastre
Integritate, Independență, Impact, Relevanță

Durată certificare
În prezent, ne confruntăm cu un interes foarte mare pentru certificarea sCert. Vă rugăm să vă așteptați ca procesul de certificare să dureze între 2 și 4 luni.
Procesul și cerințele pentru certificare diferă în funcție de dimensiunea și structura companiei. Detaliile sunt prezentate mai jos.

Care sunt beneficiile Smart Certificate?

Organizațiile care au îndeplinit criteriile stricte ale procedurii de certificare și primesc sCert | Smart Certificate se bucură de următoarele beneficii:

Unic
Puteți obține un avantaj competitiv unic la nivel local, național și internațional.

Sustenabilitate
Îmbunătățiți imaginea și percepția publică a companiei în fața viitorilor și potențialilor colaboratori / clienți / parteneri, cât și în fața personalului

Recunoaștere
Scopul certificării sCert este de a asigura recunoașterea în industrie și publică pentru procedurile și valorile companiei

CSR
Optimizați practicile și comunicarea CSR pentru implicarea activă la îmbunătățirea și creşterea interesului comunității în care activați

Etică
Dovediți că afacerea dvs este etică prin valori considerate obiective în dezvoltarea normelor de conduită morală, precum transparența, justiția socială, dezvoltarea economică sustenabilă și durabilă, dreptatea, adevărul și corectitudinea.

Transparență
Dovediți că aveți o organizație transparentă și sinceră, pe plan individual, dar și colectiv, generând un model economic și social bazat pe principii morale ca soluție de dezvoltare a societății prin eliminarea inegalităților, a corupției, a abuzului de putere și a fraudelor.

Integritate
sCert certifică și integritatea afacerii dvs

sCert Logo
Puteți folosi logo-ul sCert ca o garanție a afacerii dvs.

Pentru autorități locale – Certificare sCert oferă autorităților locale un cadru credibil și robust în care să dezvolte și să consolideze acorduri comerciale. Scopul pe termen lung al certificării este utilizarea și recunoașterea sintagmei „certificat o dată, recunoscut peste tot”.

Pentru companii – Certificatul sCert ajută companiilor să obțină o încredere mai mare în fața propriilor clienți în oferirea unor produse și servicii de calitate. Prin urmare, aceștia pot selecta furnizori și parteneri știind că vor primi produse și servicii care respectă un standard recunoscut.

Pentru consumatori – Încrederea consumatorilor va crește știind că produsul sau serviciul este certificat de liderul Industriei Smart City din România.

citește mai mult

sCert

Beneficii

Care sunt beneficiile Smart Certificate? Beneficiile Certificării Recunoaștere națională Avantaj competitiv achiziții publice Acces la beneficiari și piețe noi Accelerați inovația Vă ajutăm Să aveți un avantaj competitiv unic Să vă dezvoltați expertiza Să arătați

Domenii și industrii certificate

sCert Consultați mai jos lista domeniilor și industriilor pentru care se acordă certificarea sCert Dacă domeniul tău de activitare nu se regăsește în lista de mai jos, ne poți scrie la hello@scert.ro transport și automotive

Vrei să știi cine suntem?

Asociația Română pentru Smart City