sCert – Smart Certificate

Despre sCert

Companiile care primesc certificatul sCert sunt companii care îndeplinesc cele mai înalte standarde de performanță managerială, socială și de mediu verificată, transparență publică și responsabilitate juridică pentru a echilibra profitul și scopul activității. sCert oferit de Asociația Română pentru Smart City militează pentru o schimbare națională a culturii de business și pentru a modela succesul în afaceri dar, mai ales, pentru a construi o economie mai sustenabilă, incluzivă și mai durabilă.

Cele mai provocatoare probleme ale societății nu pot fi rezolvate doar de guvern sau autoritățile locale. Asociația Română pentru Smart City prin produsul de certificare sCert lucrează pentru reducerea inegalităților, a nivelurilor de sărăcie, pentru un mediu mai sănătos, comunități mai puternice și sustenabile – toate acestea, cu demnitate și implicare. 

Asociația Română pentru Smart City reprezintă deja o comunitate reală de lideri și parteneri care înțeleg să folosească afacerile ca forță revitalizantă a comunităților.