Termeni și condiții

sCert

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

1. Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului sCert.ro, denumit în continuare site-ul, de către vizitatorii acestuia. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare. În cazul în care nu sunteți de acord cu prezenta notă, vă rugăm să părăsiți acest website.

2. Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Asociației Române pentru Smart City (denumită în continuare ARSC  sau Asociația Română pentru Smart City). Asociația Română pentru Smart City nu va acorda nicio garanție referitoare la:

 • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului,
 • afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.

Astfel, Asociația Română pentru Smart City nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

2. Marca și dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe acest site este deținut de Asociația Română pentru Smart City sau de afiliații săi. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către Asociația Română pentru Smart City ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Asociației Române pentru Smart City. Este strict interzisă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea Asociației Române pentru Smart City sau a afiliațiilor săi. Asociația Română pentru Smart City va aplica toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.

3. Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului site-ului este de a pune la dispoziția utilizatorilor săi mijloacele necesare identificării produselor dorite și comandarea acestora. Asociația Română pentru Smart City nu poate garanta însă, că prezentele pagini nu conțin erori și asigură că depune toate diligentele pentru realizare unei informări corecte și remedierea eventualelor erori. Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Asociația Română pentru Smart City prin unul dintre mijloacele de contact prezente pe site.

4. Confidențialitate

Protecția datelor cu caracter personal în cursul procesării este o preocupare majoră a Asociației Române pentru Smart City, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile în  România. Site-ul nostru poate include legături cu alte site-uri al căror conținut nu se află sub controlul nostru, de aceea Asociația Română pentru Smart City nu își asumă și nu poate accepta niciun fel de responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri.

Asociația Română pentru Smart City se angajează să nu dezvăluie nicio informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale. Asociația Română pentru Smart City nu va transmite nici unui terț datele dumneavoastră personale introduse de dumneavoastră pe site-ul www.sCert.ro.

5. Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Asociația Română pentru Smart City are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este transmiterea de comunicații electronice. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justitiei. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să trimiteți un e-mail către departamentul de e-Marketing (hello@sCert.ro). Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Când vizitați site-ul www.sCert.ro, serverul înregistrează automat numele furnizorului dumneavoastră de internet. Alte date personale vor fi memorate numai dacă sunt oferite voluntar de dumneavoastră, de exemplu, în contextul unei înregistrări, al unui sondaj de opinie, sau în cursul executării unui contract.

Când vă sunt solicitate informații, acestea au ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site. Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile Asociației Române pentru Smart City, dar pot include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

6. Utilizarea și dezvăluirea datelor personale și specificarea scopului

Datele dumneavoastră vor fi tratate în conformitate cu legislația actuală privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și vor fi utilizate de către Asociația Română pentru Smart City în scop de analiză de marketing și administrare bază de date clienți (consumatori), inclusiv pentru asistență clienți, precum și pentru a vă putea informa despre noile produse și servicii ale companiei noastre. Asociația Română pentru Smart City se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți beneficiari/utilizatori.

7. Informații pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveți următoarele responsabilități:

 • să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de înregistrare atunci când este cazul;
 • să mentineți și înnoiți, atunci când situația cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.

 

Totodată, vă asumați obligativitatea de a nu:

 • publica materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem, cât și orice sistem sau informație;
 • publica material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • publica materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoana fizică sau juridică, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;
 • publica o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare incidente.

În caz de nerespectare a acestor condiții, Asociația Română pentru Smart City și afiliații săi se disociaza de autorul acestora, va șterge informațiile respective și poate acționa pe cale legală.

8. Informațiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul și care oferă date sau informații cu caracter personal își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

 • prelucrarea acestor date și informații personale de către Asociația Română pentru Smart City în vederea efectuării de studii de piață;
 • transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;
 • soluționarea de către Asociația Română pentru Smart City a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate;
 • alte activități întreprinse de Asociația Română pentru Smart City și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Asociația Română pentru Smart City va pastra confidențialitatea acestor informații și nu va distribui, sub nicio formă, informațiile cu caracter personal către terțe persoane.

9. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit către site-ul www.sCert-SmartCertificate.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmând a fi informați prin anunțul făcut public de către Asociația Română pentru Smart City prin acest sistem asupra drepturilor lor. La cererea scrisă a persoanelor ale căror date sunt prelucrate sau urmează a fi prelucrate, datate și semnate, expediată la adresa Str. Mendeleev, Nr. 36-38, Et. 2, Sector 1, București, România, se obligă:

 • să îi confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale.
 • să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.
 • să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Pe lângă termenii și condițiile care sunt reglementate în politica site-ului, dumneavoastră înțelegeți și acceptați faptul că Asociația Română pentru Smart City poate culege și păstra date despre persoanele care vizitează acest site. Aveți dreptul de a ne cere să ștergem informațiile referitoare la persoana dumneavoastră contactându-ne la adresa de e-mail: hello@sCert.ro.

10. Modificări ale politicii de confidentialitate

Modificări ale prezentei politici de confidentialitate ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate în această pagina web fără a vă informa ulterior. „Termenii și Condițiile” constituie, în întregime, un acord încheiat intre dumneavoastră și Asociația Română pentru Smart City în privința utilizării site-ului www.sCert.ro. Asociația Română pentru Smart City își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagina, vă rugăm să ne scrieți la adresa hello@sCert.ro.

Copyright Asociația Română pentru Smart City. Toate drepturile rezervate.

citește mai mult

sCert

Beneficii

Care sunt beneficiile Smart Certificate? Beneficiile Certificării Recunoaștere națională Avantaj competitiv achiziții publice Acces la beneficiari și piețe noi Accelerați inovația Vă ajutăm Să aveți un avantaj competitiv unic Să vă dezvoltați expertiza Să arătați

Domenii și industrii certificate

sCert Consultați mai jos lista domeniilor și industriilor pentru care se acordă certificarea sCert Dacă domeniul tău de activitare nu se regăsește în lista de mai jos, ne poți scrie la hello@scert.ro transport și automotive

Vrei să știi cine suntem?

Asociația Română pentru Smart City